Mangsi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Mangsi nyaèta bahan pawarna anu ngandung pigmèn warna anu di gunakeun pikeun ngawarnaan. Mangsi paltot,jeung pulpèn bisa digunakeun keur nulis jeung ngagambar.