Mangsi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mangsi nyaèta bahan pawarna anu ngandung pigmèn warna anu di gunakeun pikeun ngawarnaan. Mangsi paltot,jeung pulpèn bisa digunakeun keur nulis jeung ngagambar.