Maniis, Cingambul, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Maniis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCingambul
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDadang Suganda
Pangeusi5725

Maniis nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cingambul, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg