Marunda, Cilincing, Jakarta Utara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Marunda
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Utara
Kacamatan Cilincing

Marunda nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilincing, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg