Marunda, Cilincing, Jakarta Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Marunda
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanCilincing

Marunda nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilincing, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg