Matang Teungoh Selatan, Langkahan, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Matang Teungoh Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanLangkahan

Matang Teungoh Selatan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Langkahan, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Langkahan, Aceh Utara