Max Martini

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Max Martini
Max Martini, 2009
GumelarMaximilian Carlo Martini
11 Désémber 1969 (1969-12-11) (yuswa 50)
Woodstock, New York atawa Kingston, New York
PagawéanAktor, panulis, sutradara
Taun aktip1981–ayeuna
PasanganKim Restell (m. 1997)
Anak2

Maximilian Carlo Martini (gumelar 11 Désémber 1969; umur 50 taun) mangrupa aktor pilem Amérika, téater sareng aktor tipi, panulis, jeung sutradara anu kawéntar dina peran na Saving Private Ryan, Level 9, The Great Raid, The Unit. 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Allegiant.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Stuart Margolin Comes Home, Again". The Dallas Morning News. 1987-10-18. Diakses tanggal 2013-11-09. 
  2. "Marion Dunne [obituary]". The Dallas Morning News. 2011-04-16. Diakses tanggal 2013-11-09. Citakan:Failed verification

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg