Mekargalih, Jatinangor, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Mekargalih
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Jatinangor

Mekargalih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatinangor, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg