Mekarsari, Pasirjambu, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mekarsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPasirjambu
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAtep Kurniawan
Lega3500 Ha
Pangeusi5416
Kapadetan0.6

Mekarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pasirjambu, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Désa Mekarsari anu kawentarna Gambung, mangrupa hiji désa hasil pamekaran ti Désa Cibodas.

  • Kuwu anu munggaran ngajabat ti taun 1982 dugi ka taun 1990 nyaéta : Bapa Sukanda
  • Kuwu anu kadua ngajabat ti taun 1990 dugi ka taun 1994 nyaéta : Bapa Nana Wiharna
  • Kuwu anu katilu ngajabat ti taun 1994 dugi ka taun 1999 nyaéta : Bapa Yoyo Sunaryo
  • Kuwu anu kaopat ngajabat ti taun 1999 dugi ka taun 2002 nyaéta : Bapa Engkon Juhana
  • Kuwu anu kalima ngajabat ti taun 2002 dugi ka taun 2005 nyaéta : Bapa Nana Daryana
  • Kuwu anu kagenep ngajabat ti taun 2005 dugi ka taun 2011 nyaéta : Bapa Nana Wiharna
  • Kuwu anu katujuh (lumangsung) ngajabat ti taun 2011 dugika taun 2017 nyaéta : Bapa Atep Kurniawan

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

  • Jumlah RT: 36
  • Jumlah RW : 13
  • Jumlah Dusun : 3
  • Jumlah Anggota BPD : 11
  • Jumlah pangurus LPMD : 7
  • Jumlah Anggota LINMAS : 22
  • Jumlah Perangkat désa : 13
  • Jumlah Pengurus TP-PKK : 16
  • Jumlah Pengurus MUI : ....
  • Jumlah Pengurus Karang Taruna : ...
  • Jumlah Pengurus PSM : 9
  • Jumlah Pengurus désa Budaya : ...
  • Jumlah Pengurus désa Wisata : ...
  • Jumlah Pengurus désa Siaga : ...
  • Jumlah Pengurus Al-Hidayah : ...

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg