Metoda inpormasi leherbotol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Metoda inpormasi leherbotol ngarupakeun teknik keur manggihkeun perdagangan nu hade antara akurasi jeung kompresi waktu nyieun kasimpulan (contona clustering) variabel random X waktu diberekeun joint sebaran probabiliti antara X jeung variabel observasi Y.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg