Metoda inpormasi leherbotol

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


métodeu inpormasi leherbotol mangrupa téhnik keur manggihkeun perdagangan nu hadé antara akurasi jeung kompresi waktu nyieun kasimpulan (contona clustering) variabel random X waktu dibérékeun joint sebaran probabiliti antara X jeung variabel observasi Y.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg