Metoda inpormasi leherbotol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


métodeu inpormasi leherbotol mangrupa téhnik keur manggihkeun perdagangan nu hadé antara akurasi jeung kompresi waktu nyieun kasimpulan (contona clustering) variabel random X waktu dibérékeun joint sebaran probabiliti antara X jeung variabel observasi Y.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg