Metoda inpormasi leherbotol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


métodeu inpormasi leherbotol mangrupa téhnik keur manggihkeun perdagangan nu hadé antara akurasi jeung kompresi waktu nyieun kasimpulan (contona clustering) variabel random X waktu dibérékeun joint sebaran probabiliti antara X jeung variabel observasi Y.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg