Mina Myōi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Myōi.
Mina
Mina, 2017
Profil
Native name名井 南
NamiMina Myōi[1]
Gumelar24 Maret 1997 (1997-03-24) (yuswa 23)
San Antonio, Texas, AS
Aliran
Pacabakan
  • Panyanyi
  • Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
Lébel
Maén di

Mina Myōi (名井 南 Myōi Mina?, gumelar di San Antonio, Texas, 24 Maret 1997; umur 23 taun), langkung dikenal salaku Mina (Korea: 미나; Jepang: ミナ), nyaéta saurang panyanyi asal Jepang anu ngagaduhan karir di Koréa Kidul. Anjeunna anggota Twice, grup idola bikang anu dibentuk ku JYP Entertainment. Mina mangrupikeun salah sahiji ti tilu anggota Twice anu asalna ti Jepang.[2][3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. K-POPの最注目新人「TWICE」の日本人メンバーが可愛くて美しい<プロフィール> (dalam Japanese). Diakses tanggal 24 Maret 2020. 
  2. Jung, Chul-hwan (21 Februari 2018). "3 Japanese Girls at the Top of K-Pop: Taking off to K-Pop Land". The Chosun Ilbo. Diakses tanggal 6 Desember 2019. 
  3. Mendez, Michele (27 November 2019). "Who Is Momo? TWICE's "Dance Machine"s Story Is An Emotional Rollercoaster". Elite Daily. Diakses tanggal 30 November 2019. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg