Miteum, Simeulue Barat, Simeulue

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Miteum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
KacamatanSimeulue Barat

Miteum nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simeulue Barat, Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Simeulue Barat, Simeulue


Gnome-home.svg