Mulangsari, Pangkalan, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mulangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanPangkalan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Rohim

Mulangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangkalan, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.