Muriel Humphrey

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Muriel Humphrey
Sénator Amérika Sarikat
ti Minnesota
Masa jabatan
25 Januari 1978 – 7 November 1978
Saméméhna Hubert Humphrey
Sanggeusna David Durenberger
Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat
Masa jabatan
20 Januari 1965 – 20 Januari 1969
Saméméhna Lady Bird Johnson
Sanggeusna Judy Agnew
Katerangan lian
Kabangsaan Bandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Partéy pulitik Democratic
Pameget/istri Hubert Humphrey (1936–1978)
Max Brown (1979–1998)
Murangkalih Hubert III, Nancy, Robert, DAN Douglas
Alma mater Huron College

Muriel Fay Buck Humphrey Brown (gumelar 20 Pébruari 1912 – tilar dunya 20 Séptémber 1998 dina umur 86 taun) nyaeta Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat ti 1965 ka 1969. Anjeunna mangrupikeun Sénator ti nagara Minnesota di 1978.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Saméméhna
Lady Bird Johnson
Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat
1965-1969
Sanggeusna
Judy Agnew