Natar, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Natar, Lampung Selatan)
Natar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.01.04
Désa/kalurahan-

Natar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kidul Citakan:Natar, Lampung Kidul