Lompat ke isi

Negara Saka, Negeri Katon, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Negara Saka
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Negara Saka
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanNegeri Katon

Negara Saka nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negeri Katon, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Negeri Katon, Pesawaran