Ngaos

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngaos dina Tatakrama Basa Sunda nyaéta lemesna tina kecap ‘ngaji’ anu hartina maca kalawan dilenyepan harti jeung jero-jerona. Dina tradisi Sunda harti ngaji jadi ngaheureutan deui nyaéta pikeun sesebutan kana ‘ngaji Al-Qur’an jeung agama Islam.

Wanda[édit | édit sumber]

  • Bandongan
  • Sorogan
  • Jiping
  • Ngaderes

Aji téh sarua jeung harga. Aos ogé hartina harga.


Nulis.jpg