Nomer Buku Standar Internasional

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Citakan:Underlinked

Pikeun maca pitulung ngeunaan ISBN, tempo Pitulung:ISBN.
Nomer Buku Standar Internasional
{{{image_alt}}}
Nomer 13-digit ISBN, 978-3-16-148410-0, minangka surupan tina EAN-13 kode watang
Singgetan ISBN
Diwanohkeun 1970 (1970)
Organisasi pangokola Agén ISBN Internasional
Dijit nomor 13 (formatna 10)
Cék dijit Weighted sum
Conto 978-3-16-148410-0
Ramatloka www.isbn-international.org