Novel

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Novèl)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Novel nyaeta karangan prosa anu panjang nu ngandung rangkaian carita kahirupan hiji jalma jeung jalma di sakelilingna jeung nonjolkeun watek jeung sifat satiap palaku. Nu nyerat novel nyaeta novelis.

Unsur[édit | édit sumber]

Citakan:Unsurlist

Tema

Referensi[édit | édit sumber]

Wikipedia.co.id