Obrolan:Érie Suzan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Teteh Méga Sukamawati, kumaha pami ieu artikel téh difotoan, sangkan langkung hadé--JamalSq (sawala) 28 Juli 2015 00.15 (UTC)