Obrolan:AMPS

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Padanan tina kecap bahasa Indonesia "Penyadapan"[édit sumber]

Baraya sadaya, sim kuring aya patarosan, naon nya padanan dina basa Sunda kanggo kecap bahasa Indonesia "Penyadapan". Kitu deui kanggo kecap "menyadap". Hatur nuhun sateuacanna kanggo bantosanana. Salam, --Hadiyana 09:10, 26 Pébruari 2008 (UTC)

menyadap = nyadap. 'penyadapan' = duka tah.. Heuheu... Tetep wae kitu? --kandar 12:59, 26 Pébruari 2008 (UTC)