Obrolan:AsiaSat

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - Can aya
  • Wikifisasi - Can lengkep, masih kénéh aya sababaraha kecap nu can diwikifisasi.
  • Interwiki - Can aya
  • Kategori - OK
catetan: aya sababaraha kecap nu kudu diropéa diantarana mangrupakeun kuduna nyaéta, Desémber kuduna Désémber. Wangun jeung susunan kalimah masih can merenah sarta artikel masih can rapih.

Kang @‎Emod Morales, mangga ropéa heula kakirangan artikelna supados tiasa lolos klaim artikel. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 12 Méi 2017 12.46 (UTC)

Téh @‎A.R Dipusparaga, hatur nuhun parantos disarungsum. Artikel atos diropéa, kumaha ayeuna?-- Emod Morales (sawala) 14 Méi 2017 15.08 (UTC)

Kang @‎Emod Morales kanggo ieu artikel, kakiranganana sami sareng artikel Obrolan:SpeedCast. Mangga dilengkepan heula Kang. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 29 Méi 2017 15.05 (UTC)

Artikel Sah[edit source]

Yes check.svg  Artikel AsiaSat sah lantaran geus nyumponan sarat-sarat artikel --A.R Dipusparaga (sawala) 6 Juni 2017 16.12 (UTC)