Obrolan:Bangbung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di gabung jeung bangbung uncal[édit sumber]

Ditingal tina klasifikasi ieu artikel anu masih kenah taratas, sawangan ti simkuring mah saéna mending digabung waé sareng Bangbung uncal. Manawi katampi. Panuhun.--Yusup_Ramdani  8 Juli 2015 11.41 (UTC)