Obrolan:Basa Indonésia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun!

Saéna mah ieu artikel téh kedah aya rujukan anu tangtos, pamugi tiasa ngalengkepan, dihaturanan. Dian Émbarsari (sawala) 2 Agustus 2015 14.02 (UTC)