Obrolan:Celempung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu saena kedah dilebetkeun kana kaca disambiguasi, margi aya waditra anu namina Celempung ti Jawa Tengah & Jawa Wetan anu wangunna siga kacapi. Istilah celempungan ngarujuk kana dua jenis pintonan seni anu beda. 1) celempungan ku waditra celempung awi, 2) celempungan ku waditra kacapi salendro. Mugi aya perhatosan. --ilhamkang (sawala) 18 Juli 2015 09.13 (UTC)

Kieu panginten nya pola na
  • Celempung (Disambiguasi)
  • Celempung (Sunda)
  • Celempung (Jawa)
  • Celempungan (pintonan)
Kumaha tah kang @Ilham.nurwansah?--Yusup_Ramdani  18 Juli 2015 12.30 (UTC)
Muhun, saé. Mung celempungan ogé kumargi ambigu, janten tiasa didamel kaca disambiguasina
  • Celempungan (Disambiguasi)
    • Celempungan (awi)
    • Celempungan (kacapi)
Cag. --ilhamkang (sawala) 18 Juli 2015 14.03 (UTC)