Obrolan:Digital

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

'Suwits' teh maksadna 'saklar' panginten nya? --kandar 15:09, 1 April 2008 (UTC)

Dina kontéks artikel ieu, leres anu dimaksad suwits téh saklar. Waktos narjamahkeun tina basa Inggris sawatara waktos kapengker, asa baluweng teu terang kecap padanan "switch" nu ilahar di urang. Ayeuna asa diémutan ku kang Kandar. Saé tah, urang anggo waé kecap saklar. --Hadiyana 02:01, 2 April 2008 (UTC)