Obrolan:Golat, Panumbangan, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

abdi asli urang golat, ngabogaan cita- cita hayang ngamajukeun desa golat.sawahna lega gunungna gunung sawal mun urang datang kadesa golat tibelah suryalaya jalana lempeng asa rek nembus gunung sawal