Obrolan:Informasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Punten ieu etimologi asa panjang teuing. Nu kedah ditalungtik asal kecap inform teh ti basa inggris? pami leres cekap Oxford jadi rujukan. Pami tina basa sanes nya kedah diudah (tirta)

warta industri d i Ciamis[édit sumber]

warta industri d i Ciamis[édit sumber]