Obrolan:Juru tilu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aya deui istilah segi tilu. --kandar (sawala) 09:36, 27 Agustus 2008 (UTC)

Tapi dina kamus R. A. Danadibrata & Sundanese English Dictionary teu aya kecap segi. Kumaha? --Hadiyana (sawala) 01:25, 28 Agustus 2008 (UTC)