Obrolan:Karajaan Sumedang Larang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

assalamualaikum

salam kasarerea, khususna ka para kuncen anu nyien ieu gawean anu kalintang hadena.

simkuring ngan ukur rek mere beja piken sakabeh jalma anu ngarasa urang Sunda sing bisa mawa diri jeung ngaji diri sing bisa nyumput buni dinu caang bisa ngalaman maot samemeh maot.

Geura bral neangan elmu pikeun pibeukelen hidep hirup di dunya rawuh di aherat. Elmumah moal hese mamawa, diteangan ngurangan, dibikeun nambahan. (Arrohman Ayat 9)

Lamun geus meunang ulah adigung, tempo pare, ngan nu hapa nu sok acung-acungan.

January 27,2006 2220 Andrews Ave Lackland AFB, San Antonio Texas 78236-6021 soeriadinata