Obrolan:Ki acret

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Obrolan:Ki acrét)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Untitled[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - Yes check.svg '
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  • Pupus tanda titik dua dina saperti di : sisi jalan,... janten saperti di sisi jalan,...
  • Aksara kapital dianggo pikeun kecap dina awal kalimah. Ropéa bagian sisi leuweung jeung perkebunan.[1] jangkungna bisa nepika -> sisi leuweung jeung perkebunan.[1] Jangkungna bisa nepika.
  • Ropéa kecap: genusna - génusna, ku jalan - ku jalan, dauna - daunna, ngemploh - ngémploh, katepaan - katépaan, diabetes - diabétes, dijerona - di jerona.

--ilhamkang (sawala) 27 Agustus 2017 04.41 (UTC)

Haturan kang @Ilham.nurwansah, hoyong diparios deui. Nuhun--Dinototosugiarto (sawala) 29 Agustus 2017 09.45 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --ilhamkang (sawala) 14 Séptémber 2017 04.39 (UTC)