Obrolan:Rarangkén -ning

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ari kaca ieu dina Citakan:Rarangkén (Basa Sunda) , dihaja teu dileubetkeun?...(ieu janten kaca nu Husus:Lonelypages) --° kang iwan ° 15:16, 4 Désémber 2006 (UTC)