Obrolan:Sato Sunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

upami teu acan pasti ngaran ilmiahna (teu aya sumber tina buku ilmiah) langkung sae nami latin teu diseratkeun.. supados ngahindarkeun ngaran2 ilmiah anu salah. abdi tos ngabenerkeun sababaraha nami nu salah.

Sapuk! Hatur nuhun kana sumbanganana. Diantos kontribusi salajengna... --kandar 23:35, 13 Pébruari 2007 (UTC)

Mulai diskusi tentang Sato Sunda

Mulai diskusi baru