Obrolan:Si Bedog Panjang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Numutkeun ilaharna di Wikipedia mah, ieu artikel kedahna teu aya, margi kanggo janten artikel dina Wikipedia, kedah dipikawanoh sacara luas ku balarea. Janten kedahna mah cekap ku artikel Ki Umbara, nu di lebetna aya karya novel Si Bedog Panjang. Tapi margi ieu teh ngeunaan kabudayaan Sunda, kumaha upami dipertahankeun? --Tedi (sawala) 24 Désémber 2014 05.29 (UTC)

Leres kang, satuju....!Yusup_Ramdani  24 Désémber 2014 07.53 (UTC)