Obrolan:SpeedCast

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 300 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 5 rujukan - OK
  • Gambar - Can aya
  • Wikifisasi - Can lengkep, masih kénéh loba kekecapan nu can diwikifisasi.
  • Interwiki - Can aya
  • Kategori - OK
catetan: Wangun jeung susunan kalimah masih can merenah lantaran masih maké struktur kalimah basa Indonésia.

Kang @‎Emod Morales, mangga ropéa heula kakirangan artikelna supados tiasa lolos klaim artikel. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 12 Méi 2017 12.56 (UTC)

Téh @‎A.R Dipusparaga, parantos diropéa, kumaha ayeuna?-- Emod Morales (sawala) 17 Méi 2017 11.51 (UTC)

Kang @‎Emod Morales interwikina acan aya nya, kanggo pituduhna mangga buka Wikipedia:Interwiki. Salajengna, kanggo tanggal sareng taun kedah diwikifisasi nya, supados langkung jéntré mangga tiasa dibuka di Wikipedia:Wikifikasi. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 29 Méi 2017 15.02 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Artikel SpeedCast sah lantaran geus nyumponan sarat-sarat artikel --A.R Dipusparaga (sawala) 6 Juni 2017 16.12 (UTC)