Obrolan:Sukawening, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Téks kandel punten ka wargi sadaya nu parantos maca kana ieu serat..... mung abdi teh murangkalih anu nembe terang kanu computer,,,,,, {aya hiji pertarosan kanggo aparatur desa sukawening}kunaon pembangunan di sukawening khususna te aya kamajuan ngadon keterpurukan nu aya sareng perkawis pembangunan pasar sukawening bade iraha di tuntasken na kumargi pasar eta teh salah sahiji syarat perkembangan desa sukawening sareng eta pasar teh salah sahiji objek vital kahirupan urang sukawening............ ku ningal pembangunan eta pasar ngahambat kanu transportasi kumargi eta pasar teh jadi langkung ka payun ti nu teu sateacan na pasar di bangun.... mung kitu di simkuring di haturkeun uhun sateacanna.