Obrolan:Undur-undur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

wah... abdi teu ngarti ngomong sundana euy... ;D abdi butuh informasi ttg undur - undur. baca artikel nu iyeu, abdi lier. teu ngarti artina. kumaha atuh??? aya nu bisa kirimkeun abdi artikel iyeu, tapi pake bahasa indonesia ajah... tolong kirm ke email abdi di deva_aja@yahoo.com. punten, hatur nuhun.... (maap klo ngomong sundanya brantakan..)