Obrolan:Yus Rusyana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pameukpeuk?[édit sumber]

Leres kitu Pa Iyus babar di Pameukpeuk? Sanesna Pameungpeuk? --Aditia.Gunawan (sawala) 20 Oktober 2011 03.28 (UTC)