Obrolan Wikipedia:WikiProject Flag Template

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pami teu lepat mah Citakan:Country data nagara téh ampir sadayana tos araya, namun éjahanna wungkul anu bénten, jabaning teu dialihkeun ti éjahan basa Inggrisna. Cobi dicék (didieu), aya ogé anu ditarjamahkeun sagemblengna gening ditingal di aya nu dobel citakan Country data nagarana.--10 Juli 2015 00.09 (UTC)