Obrolan pamaké:217.10.60.85

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi basa Sunda. Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké sadérék ku sababaraha hal nu peryopi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék. Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca Wikipédia:Pitulung, atanapi mangga tingalan nu loba ditanyakeun (sanajan can lengkep) ngeunaan ramatloka ieu.

Sakitu baé heula anu kapihatur, wilujeng lalayaran, wilujeng nyerat! kandar 00:47, 31 Méi 2006 (UTC)


Ieu mangrupa kaca sawala pikeun pamaké anonim anu can nyieun akun, atawa anu henteu maké. Ku kituna kapaksa make alamat IP pikeun nyirikeun anjeunna. Alamat IP ieu bisa dipaké ku sababaraha jalma. Lamun anjeun salasahiji pamaké anonim sarta ngarasa aya koméntar nu teu pakait geus ditujukeun ka anjeun, mangga nyieun akun atawa asup log sangkan teu pacorok jeung pamaké anonim lianna.