Obrolan pamaké:Dian Émbarsari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Dian Émbarsari ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

A.R Dipusparaga (sawala) 22 Désémber 2014 00.39 (UTC)

Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


A.R Dipusparaga (sawala) 22 Désémber 2014 00.42 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Téh Dian,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 02.28 (UTC)

Ronda artikel Undak 1[édit sumber]

Wilujeng énjing Téh Dian,
Bingah pisan ningan Tétéh kersa rurumpaheun deui ka Wiki Sunda. ^_^
Rupina mah resep pisan kana drama koréa nya, sigana sanés waktos tiasa yeuh nongton drakor sasarengan.. :D
Nyanggakeun hasil ngaronda sim kuring kana artikel-artikel di undak 1.

Cha Tae Hyun[édit sumber]

  1. Judulna ku sim kuring dialihkeun janten Cha Tae-hyun lantaran ngarujuk kana standar penulisan Romanisasi ngaran Koréa nu dikaluarkeun ku Institut Nasional Bahasa Korea.
  2. Kalimah nu dianggé tos langkung ti 5 kalimah, tos ngaguluyur, saé pisan.
  3. Rujukan OK, duanana tiasa dipercaya.
  4. Wikifisasi OK, mung aya sababaraha kecap nu kalangkung diwikifisasi.
  5. Kategori OK.
  6. Teu acan ngangge interwiki nya. Kanggo nambihan interwiki mangga buka kaca Wikipedia:Interwiki.
  7. Langkung saé, unggal artikel dilengkepan ku gambar.

Parobihanana tiasa ditingali dina kaca ieu.

Lee Min Ho[édit sumber]

  1. Judulna dialihkeun kana Lee Min-ho
  2. Koréksina sami sareng artikel Cha Tae-hyun, kanggo parobihanana mangga tiasa ditingal dina kaca ieu

Kim Soo Hyun[édit sumber]

  1. Judulna dialihkeun kana Kim Soo-hyun
  2. Koréksina sami sareng artikel Cha Tae-hyun, kanggo parobihanana mangga tiasa ditingal dina kaca ieu

Diantos pisan artikel-artikel sanésna nya Téh Dian. Masih kénéh kirang 2 artikel kanggo lulus undak 1.
Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 11 Juli 2015 04.45 (UTC)

Énjing téh,Muhun resep pisan kana drakor mah, hayu kin urang sareng nongton drakor. Nya, badé dilenyepan deui, da gening seueur kéneh anu kirangna. Ieu ge masih diaping we ku caroge.Dian Émbarsari (sawala)
Lajengkeun, téh Dian! --ilhamkang (sawala) 11 Juli 2015 13.50 (UTC)
Siaap lah, urang ngédit bari nongton.. :D Fighting Téh Dian.. --A.R Dipusparaga (sawala) 12 Juli 2015 13.52 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 1![édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 1!.

Cag!


--A.R Dipusparaga (sawala) 12 Juli 2015 14.14 (UTC)

Konfirmasi No HP[édit sumber]

Sampurasun Téh Dian,
Wilujeng nya tos lulus undak 1. ^_^
Kanggo kalancaran pengiriman hadiah undak 1, mangga konfirmasi heula nomer Tétéh nu badé diisi voucer pulsa 50 rébu. Hatur nuhun. --A.R Dipusparaga (sawala) 12 Juli 2015 14.16 (UTC)

Artikel Go Hyun-jung[édit sumber]

Sampurasun Téh Dian,
Aya sababaraha catetan dina artikel Go Hyun-jung nu tos diklaim ku Tétéh dina undak 2.

  1. Tina segi basa tos saé, ogé tos langkung ti 5 kalimah. OK.
  2. 2 rujukan nu tiasa dipercaya. OK
  3. Wikifisasi OK
  4. Kategori OK
  5. Kalangkung deui nya nambihan interwiki. Ku sim kuring tos ditambihan.
  6. Artikel dilengkepan ku gambar. OK.

Kanggé parobihanana mangga tiasa ditingal di dieu.
Mugi langkung sumanget nyeratna. Fighting. --A.R Dipusparaga (sawala) 15 Juli 2015 04.14 (UTC)

Ronda Artikel Undak 2[édit sumber]

Sampurasun Téh Dian,

Duh bingah pisan ningal sumanget Téh Dian ayeuna, dugi ka tiasa ngaréngsékeun artikel-artikel dina undak 2 kalayan waktos anu cukup singget. Nuhun pisan nya tos kersa ngaluangkeun waktos kanggé ngédit di Wiki Sunda. Hehhee

Kanggé artikel-artikel dina undak 2, sadayana tos nyumponan sarat artikel taratas. Tos saé pisan Téh. Mung aya sababaraha kakirangan dina sababaraha artikel diantawisana:

  1. Shin Min-ah aya kecap nu kalangkung diwikifisasi, ku sim kuring tos ditambihan. Parobihanana mangga tiasa ditingal di dieu
  2. Kim Hye-soo, sim kuring ngalereskeun penulisan citakan lahir mati. Parobihanana mangga tingal di dieu

Sakitu panginten kakirangan nu aya dina undak 2. Mugia langkung sumanget deui nya nyeratna. Cag ah --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Agustus 2015 02.45 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 2[édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 2!.

Cag!


A.R Dipusparaga (sawala) 3 Agustus 2015 02.49 (UTC)

Téhnis Pengiriman Hadiah[édit sumber]

Sampurasun Téh Dian,

Perkawis pengiriman hadiah lével 2 sareng lével-lével sanésna naha badé dicicil tiap lulus level langsung dikintunkeun atanapi badé disakaliguskeun waé di ahir pasanggiri? Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Agustus 2015 12.16 (UTC)

Ngaronda: Undak 3[édit sumber]

Sampurasun, Dian!
Ieu hasil ngaronda tugas undak 3. Umumna tos saé, mung aya sakedik-kedikeun hal anu kedah dirévisi. Mangga tingali wincikanna di handap:

  • Artikel Anyar
  1. Kim Young-kwang
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • Pilihan kecapna tiasa nganggo nu langkung umum, (hambéh mingkin ... - sangkan beuki ...)
    • Révisi
  2. Kim So-yéon
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
  3. Kim Saé-ron
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • révisi
  4. Kim Sa-rang
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • révisi
  5. Kim Taé-hee
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • révisi
  6. Kim Yun-jin
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • Pisahkeun jadi sababaraha paragraf, upama pedaranna panjang teuing.
    • révisi
  7. Kim Ye-won
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • révisi
  8. Kim Ryeowook
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • révisi
  9. Kim Hyun-joong
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • révisi
  10. Kim Go-eun
    • Kategori OK - wikifikasi OK - interwiki OK - référénsi OK
    • révisi
  • Citakan
  1. Citakan:User Korean - OK
  2. Citakan:Korean name‎ - OK

Cag!--ilhamkang (sawala) 31 Agustus 2015 10.03 (UTC)

Wilujeng, Anjeun lulus undak 3[édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 3!.

Cag!

ilhamkang (sawala) 31 Agustus 2015 10.06 (UTC)


Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Dian Émbarsari dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Dian Émbarsari kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.09 (UTC)