Obrolan pamaké:Hadiyana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Hadiyana ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 04:25, 22 Oktober 2007 (UTC)



Re:Cara Némpélkeun Gambar di Wikipédia[édit sumber]

Kanggo ngamuat koropak gambar (id:berkas, en:file, su:koropak), mangga klik di Muatkeun koropak nu aya di kotak parabot (menu palih kenca). Saterasna mah biasa wae browse nami koropakna, teras pasihan nami koropak enggal (langkung sae nami aslina sami sareng nami di wikipedia). Terahir pasihan ringkesan gambar. Peryogi kauninga oge rehna gambar nu aya di Wikipedia kedah mangrupikeun gambar nu bebas atanapi fair use. Ku kituna, tong hilap masihan tag sapertos:

Heckert GNU white.svg
Diidinnan keur ngopi, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah dokumén ieu luyu jeung sarat-sarat Lisensi Dokumentasi Bebas GNU, Vérsi 1.2 atawa leuwih anyar nu diterbitkeun ku Free Software Foundation; tanpa Bagian Invarian, tanpa Téks Jilid Hareup, jeung tanpa Téks Jilid Tukang
Kudu luyu jeung katangtuan dina bagian panyangkalan.

,

  • {{GFDL-self}} upami kenging nyalira, nu hasilna
Kuring, nu nyieun karya ieu, kalayan ieu pisan nerbitkeunnana dina lisensi:
Heckert GNU white.svg
Diidinan keur ngopi, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah dokumen luyu jeung sarat-sarat Lisensi Dokumentasi Bebas GNU, Vérsi 1.2 atawa leuwih anyar nu diterbitkeun ku Free Software Foundation; tampa Bagian Invarian, tampa Teks Sampul-hareup, jeung tampa Teks Sampul-Tukang
Kudu loyog jeung katangtuan dina bagian panyangkalan.

,

  • {{DU}} upami ti domain umum, nu hasilna

Gambar ieu geus dileupaskeun ka domain umum kunu boga hak ciptana, mangsa hak ciptana geus réngsé, atawa euweuh nu bisa némbongkeun hak ciptana. Hal ieu lumaku di sakuliah dunya.

  • sareng sajabina.

Mangga ah dicobian--Tedi 03:38, 26 Oktober 2007 (UTC)

Kang Asep, sae gambar teh, mung ngetik {{DU}}-na sanes mung di komentar, tapi dina kaca gambar oge, tiasa diedit kaca gambarna teras lebetkeun {{DU}}. Upami kanggo {{DU}}, kedah aya tumbu/link ka domain asalna nu nerangkeun yen gambar ieu tos dileupaskeun ka domain umum ku nu ngadamelna.
Contona: Gambar:07pd2175-m.jpg
Tumbu dimaksadkeun oge supados singsaha wae anu maos tiasa nulusur ka sumber aslina, da kitu atuh aturan di Wikipedia mah, ngajungjung luhur kana hak cipta teh. Upami henteu dilebetkeun tumbuna, biasana sok dihapus ku Kang Iwan. :)-Tedi 06:08, 26 Oktober 2007 (UTC)

Mangga, bade diestokeun. Mung kumaha upami gambar dimaksad teh teu asli jiga sumber aslina (upamina wae tina salasawios buku) namung diedit. Kumaha kedahna, kang?--Hadiyana 02:55, 29 Oktober 2007 (UTC)
Kang Tedi, parantos dicobi sababaraha kali, gagal wae. Tapi upami dicobi diupload ka wiki versi basa Indonesia mah tiasa hasil. Tah ieu hasilna tiasa ditingali di http://id.wikipedia.org/wiki/Berkas:Gunungsunda.jpg. Naha nya beut sesah upami upload gambar ka wiki versi basa Sunda mah? Punten nya tumaros wae ieu teh. Hatur nuhun kanggo bantosannana.--Hadiyana 09:02, 31 Oktober 2007 (UTC)
Sanes di komentarna Kang, tapi dina kaca gambarna, cobi edit, teras lebetkeun {{GFDL-self}}
Contona: Gambar:Gunungsunda.jpg, teras lebetkeun {{GFDL-self}}
Ku abdi tos ditandaan. Mangga --Tedi 10:16, 31 Oktober 2007 (UTC)
digentos ku {{Fairuse}} kumargi nugadamel gambar sanes anjeun nyalira. :) --° kang iwan ° 14:24, 31 Oktober 2007 (UTC)
Hatur nuhun kanggo akang-akang. Janten nambihan elmu kawikipediaan.

Heheheh... Kang Iwan tea atuh... (tapi ka mana nya, asa jarang katingal ibak?). Kang Asep, ulah hilap nyebatkeun sumberna. Upami teu lepat mah eta gambar teh ti majalah Cupumanik, nya? Atanapi seri Sundalana? Mangga sebatkeun wae, misalna kieu: "Ieu gambar hasil nyekén tina majalah Cupumanik nomer ... wedalan tgl-bln-taun." Punten yeuh dicehcer ku rupi2 aturan, anggap we mapram! Heuheu --kandar 06:45, 26 Oktober 2007 (UTC)

Mangga bade diestokeun.--Hadiyana 02:55, 29 Oktober 2007 (UTC)

Kang Iwan lebaran keneh panginten, kupatna teu acan seep, numawi teu ibak-ibak teh. Tah, geuning aya Kang Kandar, mangga Kang Asep, wawanohan heula sareng kuncen senior (Sr. Kuncen) :) sakaligus nu gaduh yasa ageung ngadegkeun Wikipedia basa urang. Soal kasundaan, alihbasa, jsb, Kang Kandar jagona. Upami soal tehnis, aturan, sareng sajabina, mangga wanohan Kang Iwan tea--Tedi 06:54, 26 Oktober 2007 (UTC)

Upami ka kang Kandar mah tos teu bireuk deui, kang, kumargi anjeunna aktif sareng janten kuncel di milis urangsunda dimana pribados janten salasawios anggahutana. Sumuhun, asa ku reueus ka kang Kandar teh. Pribados ngawitan terang aya wikipedia basa Sunda teh tina seratan anjeunna di milis urangsunda.--Hadiyana 02:55, 29 Oktober 2007 (UTC)

Hi Hadiyana! :)[édit sumber]

Dear Hadiyana, how are you? I am wondering if somebody could help me translate a short stub-version of one or two sentences of this article for the Sudanse wikipedia? This would really mean the world to me. Thank you so much for any help you could provide, all my best, -Shanira 05:30, 10 Januari 2008 (UTC)

For short version of the article in basa Sunda or Sundanese language, please follow this link [[1]]. --Hadiyana 08:19, 11 Januari 2008 (UTC)
Thank you! Thanks so much, dear Hadiyana. I am really grateful for your help! :) -Shanira 08:20, 20 Januari 2008 (UTC)

Citakan:Halaman pengguna[édit sumber]

Kang Asep, kumargi Citakan:Halaman pengguna mung dianggo ku Kang Asep wungkul, langkung sae upami digentos ku citakan nu aya dina subfolder Pamaké:Hadiyana, upamina: Pamaké:Hadiyana/Halaman pengguna. Citakan mung dianggo kangge ngarojong artikel, sedengkeun tool atami dokumentasi per pamake, tiasa ngangge rohangan Pamaké Hasilna sami wae sareng Citakan:Halaman pengguna. Mangga, nuhun --Tedi 00:00, 11 Januari 2008 (UTC)

Hatur nuhun, kang. Kumaha damang? Samingu ieu asa langki ningal kang Tedy.
Kang, aya pamundung ti kang / neng Shanira supados abdi nyundakeun (sabagian) artikel ngeunaan partey politik di Puertorico. Kumaha kedahna upami nyangkut hal politik sapertos kitu? Hatur nuhun sateuacanna kanggo inputanna.--Hadiyana 00:52, 11 Januari 2008 (UTC)
  • Alhamdulillah, pangesto. Saminggon ieu langki ol teh kumargi ayeuna tos di Indonesia, tos kuli deui di pabrik. Siangna didamel, sok sanaos tiasa sakedi-kedikeun noong oge. Ari wengi, overtime, ma'lum ngarorok opat murangkalih orok nu aralit keneh.
  • Ngeunaan narjamahkeun artikel ngeunaan partey pulitik, sapanjang lebetna tiasa NPOV, henteu masalah, komo deui upami aya rujukan dina Basa Inggrisna mah. Hal ieu mung gumantung kana kersa henteuna urang nu dipundut kanggo narjamahkeunnana. Kitu saur pribados mah.
  • Naha janten teu dilebetkeun geuning eusi citakannana Halaman pengguna-na kana subfolder? --Tedi 05:55, 11 Januari 2008 (UTC)
Oh nembe mulih ti luar nagri. Wilujeng. Euleuh gening gaduh orok saopat-opat; tiasaan. Mugia dipaparin kasinugrahan ku nu Maha Kawasa kanggo ngurusna sahingga janten murangkali anu saroleh sareng tiasa ngabagjakeun ibu ramana. Mugia oge dipaparin waktos ku Mantenna sahingga gaduh waktos kanggo ngabantos kisunda (salasawiosna ngawiki).
Perkawis artikel titipan ti kang/teh Shanira, upami kitu mah, bade ditarjamahkeun engke sonten.
Perkawis citakan halaman pengguna, atos dicobian dina kaca Hadiyana (subfolder pengguna?) mung hasilna henteu acan sae, dihapus heula. Tapi gening parantos dipangdamelkeun ku kang Tedy. Hatur nuhun pisan.--Hadiyana 06:58, 11 Januari 2008 (UTC)

Nu ieu tos diwaler teu acan nya? Ahir-ahir ieu arang katingal, wilujeng ngedit deui ah. Perkawis murangkalih, Amin ... Perkawis sanesna, tos bareres? --Tedi (sawala) 01:59, 9 Nopémber 2010 (UTC)

Daptar paguron luhur swasta di Jawa Barat[édit sumber]

After a standard check I did see that you emptied this article. Please do it by the normal channels and request a deletion or something if you think the article needs to be emptied. Carsrac 22:21, 11 Maret 2008 (UTC)

Thank you for reminding me. But I am still unfamiliar with the normal channel for emptying or deleting an article. Would you mind to guide me in this matter. Hatur rebu nuhun kana bantosanana. Regards, --Hadiyana 01:33, 13 Maret 2008 (UTC)

Normal channel teh panginten maksadna ku cara ngahapus artikelna (mung bisa dipilampah ku kuncen, mangga tingal Husus:Log/delete). Naha dihapus, Kang? Upami ku abdi diajukeun jadi kuncen, kersa teu, Kang Asep? --kandar 13:20, 13 Maret 2008 (UTC)

Oh kutan kitu kang. Pantesan atuh sim kuring kantos ditegor dina wiki en kumargi ngahapus seratan nyalira. Di su ogé kedahna mah sim kuring digeunggeureuhkeun supados langkung familiar sareng étikét wiki.
Kanggo janten kuncén, ayeuna mah henteu acan siap kumargi henteu acan leukeun (masih ngedul) maca sadaya aturan wiki; ayeuna mah badé konséntrasi heula kana eusi (kontén).
Hatur nuhun kanggo perhatosanana, --Hadiyana 02:28, 14 Maret 2008 (UTC)

Ayo Kang, janten Kuncen weee ... --Tedi (sawala) 02:00, 9 Nopémber 2010 (UTC)

Wilujeng tepang[édit sumber]

Wilujeng tepang kang Kompiyuter. Sae tah jenengan teh. Sim kuring panasaran, saha atuh jenengan aslina akang teh? Salam, --Hadiyana 08:07, 21 Méi 2008 (UTC)

I am sorry, I do not understand. -- Cat chi? 10:17, 22 Méi 2008 (UTC)

Dear kang Kompiyuter,

English translation for my message above is: "Nice to meet you. Your user name (Kompiyuter) is interesting, what is your real name? Regards"

Best regards, --Hadiyana 01:36, 23 Méi 2008 (UTC)

Translation request[édit sumber]

Greetings Hadiyana !!Could I ask you to translate en:Qin Shi Huang(listed in 1000 vital articles) and en:Wuhan(a chinese city,my hometown) into your language?You may shorten them as possible to contain only the basic informations,one or two sentences are enough. If you want me to translate any article into Chinese or Vahcuengh,contact me without hesistation. Thank you very much!--Biŋhai

OK, I've done it. --Hadiyana (sawala) 06:49, 15 Juli 2009 (UTC)

Article request[édit sumber]

Greetings Hadiyana, could you kindly help me translate part of this article into the great and honourable Bas Sunda? It's about a Chinese philosopher and is listed as one of the articles every Wikipedia should have. 2-3 lines would be enough. Please. Your help would be gratefully appreciated. Thank you very much! -- en:User:Icesea

OK, I've been writing your request in Kong Hu Cu page.
Regards, --Hadiyana (sawala) 05:27, 29 Séptémber 2009 (UTC)