Obrolan pamaké:Hansikrik66

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun[édit sumber]

Hatur nuhun parantos ngédit di Wikipédia Basa Sunda. Artikel Fajar Lazuardi katawisna tos saé, mung teu acan cocog kanggo dipintonkeun dina kaca artikel lantaran tacan lebet kana kategori inhong anu kasohor kalayan kabuktian karya-karyana mibanda pangaruh ka masarakat. Kitu deui némbongkeun informasi anu teu sohéh (gubernur Jawa Barat ka-15) nu bisa ngabalukarkeun saab sing saha baé nu macana. Saéna upami profil diri mah didamel dina Kaca Pamaké Pamaké:Hansikrik66. Ku kituna, ieu artikel Fajar Lazuardi baris disumputkeun heula ku Admin. Cag. --ilhamkang (sawala) 26 Pébruari 2020 07.41 (UTC)