Obrolan pamaké:JamalSq

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping di Wikipédia, JamalSq!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia nyaéta énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus tumerus dibangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari karak miboga 59.714 artikel, anu ditulis tur dimumulé ku rélawan sapertos anjeun sinareng simkuring. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di palih katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia dumasar kana prinsip-prinsip dadasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. ènsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. juru tèmbong netral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak tur mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan.

Mugia anjeun sugema boh dina macana boh dina nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).


Yusup_Ramdani  23 Désémber 2014 10.02 (UTC)

Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


A.R Dipusparaga (sawala) 23 Désémber 2014 10.39 (UTC)

Tambihan sumber rujukan (réferénsi)[édit sumber]

Sampurasun, kang JamalSc!
Ieu artikel Steven Seagal langkung saé ditambihan sumber réferénsi. Ku simkuring dipasihan contona, mangga diparios dina artikelna. --ilhamkang (sawala) 9 Méi 2015 13.36 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Jamal,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 02.46 (UTC)

Re: Konfirmasi parobahan akun[édit sumber]

Wasslm wr wb,
Alhamdulillah pangéstu, kumaha sawangsulna?
Muhun hatur nuhun kana konfirmasina, tos masihan terang akun sareng nomer HP nu énggal. Mugia langkung sumanget deui ngédit artikelna. ^_^ Salam A.R Dipusparaga (sawala) 6 Juli 2015 13.55 (UTC)

Ronda undak 1[édit sumber]

Wilujeng wengi Jamal,
Nyanggakeun hasil ngaronda sim kuring kana artikel-artikel Jamal di undak 1.

  1. Vin Diesel Tina sisi basa tos ngaguluyur, tos saé. Rujukan OK (2 rujukan nu bisa dipercaya); wikifisasi OK, Interwiki OK, kategori artikel tos leres, sarta tos dilengkepan ku gambar. TOP lah.
  2. Steven Seagal Basa tos saé. Rujukan OK (4 rujukan nu dianggé tiasa dipercaya); wikifisasi OK, interwiki OK, katégori OK, gambar OK.
  3. Jackie Chan idem sareng artikel Steven Seagal
  4. Dwayne Johnson idem sareng artikel Steven Seagal
  5. Jét Li Rujukan OK, wikifisasi Ok, interwiki OK, gambarna ogé tos luyu sareng artikelna. Mung katégori artikelna ku sim kuring langkung diheureutan deui janten Aktor Républik Rahayat Tiongkok parobahanana tiasa ditingal di dieu

Sok ah dilajeng waé nyeratna. Tetep sumanget nya ^_^
Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 7 Juli 2015 12.09 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 1![édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 1!.

Cag!


--A.R Dipusparaga (sawala) 7 Juli 2015 12.11 (UTC)

Laporan Kontribusi Mingguan (29 Juni -5 Juli 2015)[édit sumber]

Sampurasun, Kang Jamal!
Ieu hasil ngaronda kontibusi mingguan Kang Jamal ti kaping 29 Juni - 5 Juli 2015:

9 suntingan(sumber)

Sanaos gentos akun énggal, kontribusi anu tipayun angger diétang. Mung sapertosna teu lebet kana minggu anu diparios ieu. Mugi tiasa langkung aktif nya kang Jamal!. -- ilhamkang (sawala) 7 Juli 2015 14.43 (UTC)

Ronda Artikel undak 2[édit sumber]

Sampurasun Kang Jamal,
Wilujeng nya ayeuna tos aya di undak 2. ^_^ Nyanggakeun hasil ronda artikel dina undak 2.

  1. Samuel L. Jackson minimal 5 kalimah OK, rujukan OK, wikifisasi OK, interwiki OK, kategori OK, sarta tos dilengkepan ku gambar. TOP.
  2. Chris Evans minimal 5 kalimah OK, rujukan OK, wikifisasi OK, interwiki OK, kategori OK, sarta tos dilengkepan ku gambar. SIP.

Dilajeng waé nya Kang, masih aya 8 artikel nu kedah dijieun sarta 5 artikel nu kedah dikoméntaran kanggo lulus undak 2.
Fighting. --A.R Dipusparaga (sawala) 10 Juli 2015 07.36 (UTC)

Sumanget, kang Jamal! targétna sing énggal kacumponan. :) --ilhamkang (sawala) 11 Juli 2015 13.53 (UTC)

Ronda undak 2[édit sumber]

Wilujeng wengi Jamal,
Sadaya artikel dina undak 2 tos nyumponan sarat artikel, tina segi basa ogé tos lumayan saé. Mung aya sababaraha catetan umum kana sadayana artikel anu tos disetorkeun, diantawisna:

  1. Basa dina sumber rujukan kedah ditambihkeun. {{id}} (pikeun basa Indonesia) {{en}} (pikeun basa Inggris). --> <ref>{{id}}Sumber rujukan</ref>
  2. Wangun lengkep sumber rujukan (tunggal-online): --> <ref>{{id}}sumber rujukan (tanggal diakses)</ref>.

Mangga diperhatoskeun kanggo ngadamel artikel salajengna nu langkung saé.
Sumanget ah kantun nambihan 3 koméntar kanggo lulus undak 2. --A.R Dipusparaga (sawala) 28 Juli 2015 12.30 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 2[édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 2!.

Cag!


--A.R Dipusparaga (sawala) 3 Agustus 2015 03.11 (UTC)

Téhnis Pengiriman Hadiah[édit sumber]

Sampurasun Kang Jamal,

Perkawis pengiriman hadiah lével 2 sareng lével-lével sanésna naha badé dicicil tiap lulus level langsung dikintunkeun atanapi badé disakaliguskeun waé di ahir pasanggiri? Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Agustus 2015 12.04 (UTC)

Teteh A.R Dipusparaga, bade disakaliguskeun we, sugan kitu pareng janten juara--JamalSq (sawala) 12 Agustus 2015 22.42 (UTC)
Siap atuh pami kitu mah, sumanget nya Kang @JamalSq --A.R Dipusparaga (sawala) 13 Agustus 2015 12.27 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék JamalSq dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék JamalSq kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.16 (UTC)