Obrolan pamaké:Maung Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Maung Bandung ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Ezagren (sawala) 01:33, 16 Juli 2010 (UTC)

Ba:Wilujeng Sumping[édit sumber]

Tidak juga, saya hanya menengok dan tanya-tanya saja. Ezagren (sawala) 01:35, 16 Juli 2010 (UTC)

é[édit sumber]

Kang Maung Bandung, kieu wae kitu nyeluk Akang téh? Héhé. Ari nuju kapungkur mah aya tab husus boh di luhureun form éditan, boh di handapeunana. Tapi saprak gentos sistim, duka software dina MediaWiki nya, tab éta téh janten teu aya. Kantos ditaroskeun ku simkuring ka Kang Kandar, saurna nu biasa ngotak-ngatik nu kararieu mah Kang Iwan (Irwangatot). Tah, samentawis teu acan mucunghul deui mah, copy paste wae é-na tina seratan é dina kaca ieu, sapertos dina kecap "Ngédit", "pamaké", "Wikipédia", jsté. Punten nya teu acan tiasa masihan solusi nu langkung gampil --Tedi (sawala) 09:31, 28 Juli 2010 (UTC)

Re: Salam Kenal![édit sumber]

Héhé punten atuh upami info statusna teu up to date. Ayeuna mah tos di Bekasi deui Kang. Mung harita wé aya di Swédia téh, 2 sasih kapengker. Nya ku kitu téa wé, sawatara waktos ayeuna téh mung saelol-saelol. Nuhun kana koméntarna. Ari Kang Maung Bandung di mana? Ah, pastina di Bandung nya. Wilujeng makarya waé Kang --Tedi (sawala) 00:19, 30 Juli 2010 (UTC)

Oh kitu? Sok atuh sukses nya sakolana. Komo upami dirojong ku sok ngedit Wikipedia, milari sumber-sumber bacaan tina internet, insya Allah bakal nambihan wawasan, boh kanggo di sakola, atanapi dina kahirupan nyata --Tedi (sawala) 11:25, 2 Agustus 2010 (UTC)

Subst:ws[édit sumber]

De Maung, upami bade ngintun pangbagea/wilujeng sumping dina Wikpedia Sunda, mangga anggo {{subst:ws}}, sanes {{subst:sd}} sapertos di idwiki. Nuhun --Tedi (sawala) 01:58, 10 Agustus 2010 (UTC)