Obrolan pamaké:Uladepin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Uladepin ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 27 Pébruari 2015 02.54 (UTC)


Konfirmasi Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun Ayi,

Hatur nuhun kana partisipasina dina Wiki Sabanda 2014. Anjeun geus kadaptar salaku pamilon dina kaca ieu. Tapi Anjeun can bisa asup kana undakan 1 lantaran masih kénéh aya kakurangan nya éta kaca pamaké Anjeun can dilengkepan ku foto profil. Sangkan leuwih écés, pituduhna bisa ditingali di Pituduh muat berkas.
Dihaturanan keur ngalengkepan kakuranganana saméméh ngamimitian ieu pasanggiri. Hatur Nuhun.
A.R Dipusparaga (sawala) 2 Maret 2015 04.44 (UTC)


Siap, hatur nuhun informasina. Uladepin (sawala) 2 Maret 2015 06.33 (UTC)

Wilujeng Sumping di Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


A.R Dipusparaga (sawala) 13 Maret 2015 14.15 (UTC)

Sumanget kang![édit sumber]

Ngiring bingah ka kang Uladepin!, anu ayeuna tiasa ngiringan Wiki Sabanda. Diantos kontribusina dina midamel tugas-tugas pasanggiri. Upami aya nu badé ditaroskeun, mangga ulah asa-asa kontak baé panitia, atanapi pamilon nu sanésna ngalangkungan kaca obrolan. Cag. --ilhamkang (sawala) 5 Méi 2015 16.15 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Kang Ayi,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS tur aya doorprizena ogé.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana ku cara ngawaleran ieu uleman (tiasa/henteuna sumping) dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 03.42 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Uladepin dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Uladepin kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.32 (UTC)