Olah raga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Olahraga Nyaeta salahsahiji wangun aktivitas fisik anu direncanakeun jeung puguh susunanana sarta ngagerakeun sakabeh awak sabaraha kali dina waktu anu sarua.[1]Olah raga penting pikeun kasehatan awak sareng kasehatan mental. Olah raga anu alus nyaeta dilakukeun sacara rutin minimal saminggu sakali. [2]

Jenis-Jenis Olah Raga[édit | édit sumber]

Di dunia ieu loba pisan rupa-rupa cabang olahraga anu sok ditandingkeun dina acara olah raga internasional misal turnament Olimpiade atawa kajuaraan sababaraha olahraga anu tangtu diantara nyaeta sepak bola, badminton, tenis, bola volly, balap motor, balap mobil, lintas alam sareng sajabana.[3]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. "Pengertian Olahraga: Apa itu Olahraga?". Pengertian Ahli (dalam en-US). Diakses tanggal 2019-05-01. 
  2. "Berapa Kali Olahraga Dalam Seminggu yang Ideal Bagi Tubuh?". Hello Sehat (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-05-01. 
  3. "10 Macam-Macam Cabang Olahraga di Indonesia". Guru Penjaskes (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-05-01.