Olenka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Olenka nyaéta novel anu dikarang ku Budi Darma (vii + 232 kaca) medal munggaran taun 1983.[1] Meunang hadiah saembara ngarang roman Dewan Kesenian Jakarta (1980, 1983).[1] Novel Olenka diwengku 5 bab, dipamungkas ku coda (panutup hiji karangan), dilengkepan ku dua bab tambahan, nyéta Asal-usul Olenka jeung catetan. Mangrupa karya fiksi,dua bab dina dasarna teu mungsi sabab aya ogé catetan di jerona, jadi karya anggeur mangrupa fiksi.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Nyoman, prof. (Em) Dr. Nyoman Kutha Ratna, S.U. (2018). Ensiklopedia 2000 Entri Istilah, Biografi, Karya. Metode, dan teori Sastra. Yogyakarta: Pustaka Pelajar. p. 521. ISBN 9786022297437.