Orahili, Pulau-pulau Batu, Nias Kidul

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Orahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanPulau-pulau Batu

Orahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau-pulau Batu, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pulau-pulau Batu, Nias Kidul


Gnome-home.svg