Organisasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Organisasi nyaéta pakumpulan tina manusa nu ngagabung dina hiji wadah ku maksud pikeun nepian tujuan bareng nu geus digariskeun saacana. Nurutkeun Bemard, organisasi nyaéta hiji sistim ngeunaan usaha-usaha kerjasama nu dilakonan ku dua jalma atawa leuwih.


Nulis.jpg


Nulis.jpg