Pabatu, Padang Hulu, Tebing Tinggi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pabatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
KacamatanPadang Hulu

Pabatu nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Padang Hulu, Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Hulu, Tebing Tinggi


Gnome-home.svg