Paket statistik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Paket statistik nyaeta salah sahiji tipe tina program komputer nu gede ngarupakeun hal husus keur analisa statistik. Hal ieu ngamungkinkeun keur jalma nu teu ngabogaan kamampuh dina program komputer keur nangtukeun hasil prosedur statistik standar sarta tes kasimpulan statistik.

Conto paket statistik komersial nyaeta (dumasa kana urutan abjad):

Sanajan kitu, kiwari ngaran program make ngaran parusahaan perangkat lunak nu dihasilkeunna (sarta perangkat lunak sejenna).

Aya oge sajumlah paket statistik gratis atawa nu kudu dibeuli, daptarna dina kaca tumbu di handap ieu.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]