Paket statistik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Paket statistik nyaéta salah sahiji tipe tina program komputer nu gedé mangrupa hal husus keur analisa statistik. Hal ieu ngamungkinkeun keur jalma nu teu mibanda kamampuh dina program komputer keur nangtukeun hasil prosedur statistik standar sarta tes kasimpulan statistik.

Conto paket statistik komersial nyaéta (dumasa kana urutan abjad):

Sanajan kitu, kiwari ngaran program maké ngaran parusahaan perangkat lunak nu dihasilkeunna (sarta perangkat lunak séjénna).

Aya ogé sajumlah paket statistik gratis atawa nu kudu dibeuli, daptarna dina kaca tumbu di handap ieu.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]